VARALICA!!Covjek koji ovo prodaje je varalica, i mene je pokusao prevariti. Nakon sto sam mu platio kreditnom karticom hosting, on je meni trebao dostaviti licencu, frajer prvo nije odgovarao na emailove, a kada sam rekao da cu zvati banku, poceo se izmotavati i lagati, da bi mi na kraju poslao krivotvorenu uplatnicu sa pecatom nacrtanim u MS Paintu, i kao broj racuna je stavio SWIFT kod, i to je kao dokaz da mi je poslao novac da nadoknadi moje uplate.
Takodjer mi je slao NULLED verzije programa govoreci da je to licencirana verzija.
Cuo sam se i sa podrskom ABK Software, koja je vlasnik Ablespacea i Abledatinga, te su rekli da je on kriminalac, da samo oni imaju pravo prodavati, da nemaju resellera.
Ovo su njegovi podaci:
Edit: Javno iznosenje imena je zabranjeno i nije u kodeksu naseg ponasanja (jedino ako je sudski ili na neki drugi zakonski nacin to utvrdjeno), dovoljno si naglasio kada si nam rekao da je varalica i hvala ti na tome.A ovo su podaci čovjeka na kojega glasi server i hosting, pa vjerojatno radi s njim:
First Name: Edit: Ista stvar
Last Name: Edit: Ista stvar
Email: bhlive@live.com
Address 1: Jaklić Br. 3
City: Bugojno
State/Region: FBIH
Zip: 70230
Country: BA - Bosnia and Herzegowina
Phone: Edit: Ista stvar
CC Number: Edit: Ista stvari za brojeve kartica
Exp Date: Edit: Ista stvari za brojeve kartica
Da ne citiram sad ovi postovi su mi jako zanimljivi pa se pitam... koliko je jos takvih ljudi koji se bave s tim stvarima???
Opet da ne citiram slazem se s Nedimom